0

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرنقال

مواد لازم:

پوست خلال شده پرتقال ۴۰۰ گرم

شکر ۱ کیلو گرم

آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه:

برای درست کردن مربای پوست پرتقال ابتداء باید پوست پرتقال خلال شده را یکی – دو ساعت در آب سرد خیس می کنیم سپس چند بار آن را بجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. شکر را همراه با آب می جوشانیم بعد خلال های آماده شده را در آن می ریزیم تا خوب بپزد و شربت ما قوام آید. سپس آبلیمو را به مربا اضافه می کنیم بعد از یکی دو جوش خوردن مربای ما آماده است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *