0

طرز تهیه مربای زرشک

مربای زرشک

مواد لازم:

زرشک ۷۵۰ گرم

شکر ۱ کیلو گرم

گلاب نصف استکان

وانیل نصف قاشق چای خوری

 


طرز تهیه:

شکر را با آب مخلوط نموده روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند، کف و چرک آن را بر می داریم و زرشک های تمیز را در آن می ریزیم وقتی نزدیک به قوام آمدن شد وانیل و گلاب را هم اضافه می کنیم و می گذاریم خوب قوام آبد.

دیدگاه کاربران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *